harramis.blogg.se

" Just living is not enough... One must have sunshine, freedom, and a little flower. " ~Hans Christian Andersen

Snow, snow, where are you?

Kategori: Today i ...

Är det bara jag som undrar varför det inte finns snö än och varför det är plug grader när vi redan passerat första advent? Är det bara jag som saknar snön?! Aagghh haha. Jag tycker att det är så mysigt med snö, om det ändå ska vara mörkt och tråkigt kan det lika gärna vara vitt och mysigt ute. Me want snow..

Just nu sitter jag med mamma, har precis planerat klart morgondagens lektion som jag ska ha med mina elever. Hoppas lektionen går bra.. Jag vet att jag är usel på att uppdatera men har haft så mycket att göra, idag hade jag äntligen tid att spela in en video till min youtube kanal. Har inte gjort det på ett bra tag. Men nu ska jag försöka vara med aktiv hära. Hoppas alla har det bra! =)
 
Älskar levande ljus, det är såhär man planerar lektion haha.  ♥
Trettio tre timmars ljus, den är från Åhléns. 70 kr. Super god lukt! Finns flera smaker.
 

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Har du tips på planera lektion? Vad får du inspiration av? Har sett lektion.se väldigt bra sida :) och jag jobbar på bemanningsföretag, får ibland vara resurs på lågstadiet men har du tips på hur jag kommer vidare med detta? Vill så gärna pröva mig fram för att veta om jag ska utbilda mig till lärare eller socionom. Gärna äldre årskurser också. Många frågor nu, men är så nyfiken! Hoppas det är okej. Skriv gärna till min mail annars.

  /Sara

  Svar: Har svarat på frågor i ett inlägg! Tack för kommentarerna! Kul att du följer min blogg. Kram på dig Sara. Lycka till med allt. :)
  None None

  2014-01-01 | 21:32:16
 • Zahra säger:

  Fin blogg du har! och jag älskar vanilj-doftande ljus med!! :)

  Svar: Tack!!=)
  None None

  2014-01-02 | 19:14:08
  Bloggadress: http://www.zahras.blogg.se

Kommentera inlägget här: