harramis.blogg.se

" Just living is not enough... One must have sunshine, freedom, and a little flower. " ~Hans Christian Andersen

Praktik - Läxhjälp

Kategori: Today i ...

Just nu sitter jag i köket och skriver en inlämning som ska in den 10e December. Vill hinna bli klar innan dess så ska försöka skriva klart den idag innan jag går till mina söta elever i läxhjälpen. Min inlämning ska handla om hur min VFU, praktik, har varit. Jag praktiserar just nu i ett gymnasium lite söder om Stockholm, väldigt härliga elever har jag även där. Just nu håller jag på med Grammatik, haha i stort sett alla hatar det.. Men vissa börja tycka att det är kul, yey!=) Min handledare i praktiken är Malcolms (från X-factor) mamma. Hon är super trevlig och en av de bästa handledarna jag haft och en av de bästa lärarna jag träffat.

Snart rör man sig mot jobbet, älskar att jag har en påverkan på vissa. Att jag gör en liten skillnad i denna värld genom att hjälpa behövande elever med deras läxor! Man blir så glad när de klarar sig, då vet man att allt man jobbat för has paid of. =) Stiftelsen som startade detta är super, så himla bra idé. Kolla in deras hemsida: http://laxhjalpen.se/ 


#Dagens bild och citat (tagen och skriven av mig). ♥

Kommentarer

 • mee säger:

  Vad kul ! Älskar känslan efteråt när man har hjälpt någon med något !

  Svar: Ja eller hur!=D
  None None

  2012-12-06 | 23:36:43
  Bloggadress: http://nittifemma.blogg.se
 • warda säger:

  När du inshaAllah blir färdigutbildad vet du vad lönen kommer ligga på? :)

  Svar: Hmm.. Det är väldigt olika och beror på vart man jobbar etc. Men det är väll 25 000 uppåt. Självklart finns det vissa ställen där det till och med är lägre lön. Man måste tänka på yrket, att man verkligen vill bli lärare för att lönen är inte världens bästa!:) Konstigt nog.
  None None

  2012-12-07 | 10:50:36
 • Elionia säger:

  fin blogg du har :)

  Svar: Tack så mycket!:)
  None None

  2012-12-08 | 04:16:53
  Bloggadress: http://elionia.blogg.se

Kommentera inlägget här: