harramis.blogg.se

" Just living is not enough... One must have sunshine, freedom, and a little flower. " ~Hans Christian Andersen

5 December.

Kategori: Today i ...

Innan jag beskriver dagen så tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag heter Sara, 21 år gammal. Studerar lärarprogrammet för elever i högstadiet och gymnasiet. Jag ska förhoppningsvis bli engelska- och religionslärare in shaa Allah. Jag jobbar som läxhjälpare för elever som går i 8-9an. Vi hjälper dem att förbättra deras betyg för att sedan kunna söka vidare till gymnasiet. Älskar mitt jobb! Jag håller även på med olika projekt och just nu har vi 'Projekt Palestina' på gång (berättar mer om det senare), inshaallah så blir det lyckat!=)
 
I alla fall måste bara kommentera vädret som alla andra, haha det är seriöst sjukt kul med snö storm! Så himla mysigt med snö, myycket snö. Lite jobbigt att allt är försenat eller att tunnelbanor/bussar inte åker alls, kom inte iväg till julbord i Danderyd men men borsett från det så är det ju AWESOME.
 
Jag försökte ta mig ner till centrum idag, lyckades halvt, var nära på att halka då och då. Det är verkligen fullt med snö överallt! Så mys men lite ont att bli misshandlad av snön i ansiktet.. Haha anyways lunchade med en gammal vän till mig. Det var trevligt men är lite sjuk så det pågick inte länge..

Today
Min goda lunch idag..

Kommentarer

 • warda säger:

  Hej,hittade din blogg genom att du kommenterade newsyn och har samma intresse som dig. Vill bli engelska och religionslärare. Går du på uni? Isf vet du hur lång utbildningen är? :)

  Svar: Hej hej!! Åh okej vad kul att du hitta hit, hoppas du gillar bloggen. Jag går i Södertörns Högskola här i Stockholm och min utbildning är 4 och ½ år.. Ganska långt men det går super fort! :) Men lärarprogrammet finns i stockholms universitet också.
  None None

  2012-12-06 | 12:15:29
 • Ellen (alatariel) säger:

  Jätte snyggt! :)
  Sv: Tack för dina kommentarer! :D ♥

  2012-12-06 | 15:16:19
  Bloggadress: http://alatariel.papper.fi

Kommentera inlägget här: