harramis.blogg.se

" Just living is not enough... One must have sunshine, freedom, and a little flower. " ~Hans Christian Andersen

Promenad + Mys

Kategori: Today i ...

Sista dagen för 2012. Idag har jag bara läst, var ute på en promenad och nu har jag tänt en massa ljus i lägenheten. Mys! Snart ska jag bege mig till min vän(granne) för god kvällsmiddag och trevligt sällskap.


# Promenad-outfit haha.
 
 
 
# Min söta lilla kamera, som dock är dålig i mörker men super bra under
dagsljus.. =)
 
# Ljus.
  

God is Great. ♥

Kategori: Today i ...

Har inte uppdaterat på ett litet tag, tänkte göra det en snabbis nu innan jag går ut. Det blir mer bilder än text, skönt slipper ni läsa haha woho!=)

#1 - Hos en kompis, då vi kollade kalle anka under julafton (nej jag firar inte jul).
 
#2 Sushi inne i Östermalm. LOVE sushi!
 
#3 Efter sushi och promenad blev det fika.


#4 Trötta jag. =)
 
#5 Shopping.. (Klicka på bilden för större bild.)
 
#6 Mys hos min kära vän Z.
 
De bilderna som är i större filformat är ifrån Instagram. Måste rusa iväg nu men fler bilder hittar ni i min instagram, där heter jag: Saraharre. För er som inte har instagram--> ni kan se bilderna via nätet: http://instagram.com/saraharre ♥

My Baby.

Kategori: Today i ...

Hämtade min systers son från dagis tre dagar i rad denna vecka och sen shoppade vi. Och hade det trevligt tillsammans, love my nephew!!=)
 
Ute och lekte i snön. ♥

Bowling - Avslutning.

Kategori: Today i ...

Var och bowlade med några av mina söta elever + min kollega från läxhjälpen i tisdags, det var sista läxhjälps passet för denna termin. Det går så fort!! I alla fall det var super kul. Jag kom tvåa första ronden och etta andra haha #Justsayin.
 
#1.
 
#2 Mina sötisar och jag (i know vi ser typ lika gamla ut).
 
#3 Kollegan och jag ger tummen upp för elevernas skills i bowling.

A day with my honey.

Kategori: Today i ...

Idag var det en mys dag. Fick så mycket gjort på förmiddagen. Sedan på eftermiddagen träffade jag min söta Wern. Det var länge sen vi hade träffats så det var super mys och kul. Vi satt i timmar och pratade utan att lägga märke till tiden, snacka om underbart umgänge. ♥
 
#1 Min älskling.
 
#2 Jag med världens underbaraste. ♥

Wonderful day.

Kategori: Today i ...

Idag var det en härlig dag hamdulillah. Det var soligt, vitt överallt och snöade super lite. Det såg ut som att det var glitter som föll ner från himlen då det även var soligt. Riktigt fint! Så härligt att gå ut sådana dagar. Hade min sista praktikdag! Kommer sakna alla i skolan. Det är så mycket roligare att praktisera än att sitta bakom en skolbänk och studera saker som inte fungerar ute i arbetsplatsen.. Anyway efter praktiken träffade jag mina två vänner, Zora och Yosra. Vi lunchade i Liljeholmen i ett sushi ställe, så himla gott!! Love it.
 
#1 Utsikten från mitt fönster.
 
#2 Me at the sushi place, yummy!=)
 
#3 On our way home.
 
Efter det drog vi hem till mig och bara tog det lugnt. Sedan blev det film! Vi såg 'Pitch Perfect' som var otroligt bra och rolig. ♥

I am in love with the weather.

Kategori: Today i ...

Verkar som att det bara är jag som älskar vädret, det snöar alltid och allt är helt vitt. Så mysigt och vackert!! Det är klart att snö stormen misshandlar en i ansiktet.. But i still love it! =) Försökte ta bilder idag men det gick INTE bra...
 
#1 Så blev bilderna.. Haha!


#2 Julgran, syns knappt..
 
#3 Jag fick verkligen anstränga mig för att hålla ögonen öppna..

Outfits!

Kategori: Fashion

Love my Paula Rossi bag!♥ (Första och andra bilden.)
 
 

 
 
 

Snow! 2012 ♥

Kategori: Today i ...

#30 November.


#1 December!=)
(Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!)
 
#5 December, snöstorm.
 
#7 December, Stockholm City.

Praktik - Läxhjälp

Kategori: Today i ...

Just nu sitter jag i köket och skriver en inlämning som ska in den 10e December. Vill hinna bli klar innan dess så ska försöka skriva klart den idag innan jag går till mina söta elever i läxhjälpen. Min inlämning ska handla om hur min VFU, praktik, har varit. Jag praktiserar just nu i ett gymnasium lite söder om Stockholm, väldigt härliga elever har jag även där. Just nu håller jag på med Grammatik, haha i stort sett alla hatar det.. Men vissa börja tycka att det är kul, yey!=) Min handledare i praktiken är Malcolms (från X-factor) mamma. Hon är super trevlig och en av de bästa handledarna jag haft och en av de bästa lärarna jag träffat.

Snart rör man sig mot jobbet, älskar att jag har en påverkan på vissa. Att jag gör en liten skillnad i denna värld genom att hjälpa behövande elever med deras läxor! Man blir så glad när de klarar sig, då vet man att allt man jobbat för has paid of. =) Stiftelsen som startade detta är super, så himla bra idé. Kolla in deras hemsida: http://laxhjalpen.se/ 


#Dagens bild och citat (tagen och skriven av mig). ♥

5 December.

Kategori: Today i ...

Innan jag beskriver dagen så tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag heter Sara, 21 år gammal. Studerar lärarprogrammet för elever i högstadiet och gymnasiet. Jag ska förhoppningsvis bli engelska- och religionslärare in shaa Allah. Jag jobbar som läxhjälpare för elever som går i 8-9an. Vi hjälper dem att förbättra deras betyg för att sedan kunna söka vidare till gymnasiet. Älskar mitt jobb! Jag håller även på med olika projekt och just nu har vi 'Projekt Palestina' på gång (berättar mer om det senare), inshaallah så blir det lyckat!=)
 
I alla fall måste bara kommentera vädret som alla andra, haha det är seriöst sjukt kul med snö storm! Så himla mysigt med snö, myycket snö. Lite jobbigt att allt är försenat eller att tunnelbanor/bussar inte åker alls, kom inte iväg till julbord i Danderyd men men borsett från det så är det ju AWESOME.
 
Jag försökte ta mig ner till centrum idag, lyckades halvt, var nära på att halka då och då. Det är verkligen fullt med snö överallt! Så mys men lite ont att bli misshandlad av snön i ansiktet.. Haha anyways lunchade med en gammal vän till mig. Det var trevligt men är lite sjuk så det pågick inte länge..

Today
Min goda lunch idag..

I'm back!

Kategori: About me

Idag valde jag att börja blogga igen! Men denna gång har jag större planer för denna blogg än de andra jag hade förr.  Älskar att blogga så detta ska ju givetvis bli super kul. Jag kommer att skriva om allt möjligt. Allt ifrån skolan och alla projekt till mode och mina dagar. Just nu håller jag och min vän Basira på med ett projekt där vi har valt att fixa en temadag som denna gång bara ska handla om Palestina. Syftet med detta är att samla pengar till de drabbade i Palestina inshaaAllah! Sedan har vi andra projekt på gång också, ska bli super kul. 
                                                 
                                                                                                                         - Love Sara H.
 
Jag